ІІІ Щорічна науково-практична конференція на тему «Становлення та перспективи розвитку державної системи захисту критичної інфраструктури в Україні».

Організація з безпеки і співробітництва в Європі, Служба безпеки України та Навчально-науковий юридичний інститут ДВНЗ «Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника 12-14 вересня 2019 року провели ІІІ щорічну науково-практичну конференцію «Становлення та перспективи розвитку державної системи захисту критичної інфраструктури в Україні».
Під час роботи конференції обговорювався Законопроект «Про критичну інфраструктуру та її захист» та окремі проблеми вітчизняної політики у сфері боротьби зі злочинністю у ракурсі наступних питань:

1. Сучасний стан та розвиток законодавства України про критичну інфраструктуру та її захист;

2. Кримінальне законодавство України: Quo vadis?

3. Наслідки, генеровані злочинністю в Україні: особа, суспільство, держава.

Робота конференції здійснювалася у формі експертних дискусійних платформ шляхом обговорення певного питання перед аудиторією за участю експертів, що дає можливість одержати та обговорити відповідну інформацію. Цей формат є перспективним, оскільки залучає науковий потенціал, потужніший за традиційні доповіді, представлені кожним виступаючим зокрема.
У роботі конференції взяли участь провідні фахівці державних органів та навчальних закладів з усіх регіонів України.