22 лютого 2024 р. у межах вивчення дисципліни «Кримінальне процесуальне право» відбулася бінарна лекція за участю старшого інспектора відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Назара Клюфінського

22 лютого 2024 р. у межах вивчення дисципліни «Кримінальне процесуальне право» (керівник курсу Юрій Микитин) освітніх програм «Право» і «Міжнародне та європейське право» Навчально-наукового юридичного інституту Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулася бінарна лекція за участю старшого інспектора відділу протидії кіберзлочинам в Івано-Франківській області Департаменту кіберполіції Національної поліції України Назара Клюфінського.

Під час заняття були розглянуті окремі аспекти слідчих (розшукових) дій та негласних слідчих (розшукових) дій, особливостей і проблематики їхнього застосування. Також  представник кіберполіції роз’яснював основні вимоги інформаційної гігієни в кіберпросторі, протидії онлайн – шахрайствам в мережі Інтернет, презентував проєкт «BRAMA», який створений для протидії дезінформації, захисту медіа простору від російської пропаганди та незаконному контенту в інформаційному просторі.

Спілкування проходило у форматі діалогу, який супроводжувався численними запитаннями студентів, обговоренням сучасного стану та шляхів вдосконалення кримінального процесуального законодавства у межах означеної тематики.